Üniversite sınavında yüksek bir puan ve sıralamayla İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı bölümünü kazandım. Bölümden 2018 yılında mezun oldum ve okul tarafından burslu olarak yurtdışına eğitime gönderildim.
Lisans hayatımın son sınıfında İstanbul Üniversitesi Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesinden Pedagojik Formasyon sertifikamı aldım. Bu program kapsamında Bakırköy'de lisede öğretmenlik stajı yaptım ve daha sonra ücretli öğretmenlik yaptım. 7 senedir aktif olarak özel ders veriyorum. Ayrıca gönüllü olarak TEGV'de öğretmenlik de yaptım.
Ders verdiğim tüm alanlarda bir lisans mezunu olarak bilgime güveniyorum ve aldığım formasyonumun da bunu kanıtladığını düşünüyorum. Özel ders eğitiminin çok önemli olduğunu ve başarıyı sınıf ortamına göre çok daha fazla arttırdığına inanıyorum.
Öğrencilerime sadece ders anlatmakla kalmıyor ödev takibi, ders sonrası çeşitli materyallerle konuyu pekiştirme, sınavlardan önce bilgi ölçme testleri gibi çalışmalarımla da takip ediyorum. Ders anlatmayı disiplinli, başarı odaklı ama eğlenceli hale getirmeye çalışıyorum.
